Email:sales@jinbeiextruder.com Кингдао Jeebo Машини Ко ООД

Кингдао Jeebo Машини Ко ООД

Продуктова категория
Свържете се с нас

Кингдао Jeebo Машини Ко ООД

Добави: No.15, Гуандун Road, Beiguan Индустриален парк, Jiaozhou Сити, Кингдао, Китай

Тел: + 86-532-82287388

Представительство в РФ: (423) 249-22-82

Мобилен: + 86-13792822973 (налични са наличните данни)

Мобилен: + 86-13793207543 (whatsapp на разположение)

Електронна поща: sales@jinbeiextruder.com

PE тръба за производство линия с Extruder плесен

PE тръба за производство линия с Extruder плесен

PE тръби производствена линия PE тръба производствена линия има отлична коравина и гъвкавост, топлоустойчивост, съпротива на стареене, висока медицинска сила, устойчивост на натиск пукнатини на околната среда, устойчивост на пълзене деформация, топлинна връзка, и така нататък. Така че, предпочита се газова и водопроводна тръба за ...

Chat Now
Product Details

PE тръба производствена линия

Intruction:

PE тръба производствена линия   има отлична твърдост и гъвкавост, топлоустойчивост, устойчивост на стареене, висока медицинска сила, устойчивост на напукване на напрежението в околната среда, устойчивост на деформация при пълзене, топлоизолация и т.н. Така че е предпочитана газова и водопроводна система за канализационна система между града и предградието и играе важна роля в газовия град и водоснабдяването.
Тази производствена линия е високо автоматична и стабилна. Той е популярен сред много клиенти. И това е най-добрият избор за замяна на вносната производствена линия. Приемане на нова технология електромагнитна индукция контролер за управление на електромагнитен нагревателен пръстен, съотношението на електроенергия превишава 98%, може да спести 50% електрическа енергия.

Цялата производствена линия включва:

extruder1.jpg

Основен екструдер


extruder for marking line.jpg

Екструдер за маркировка


mould.jpg

Die mold


pipe sample.jpg

тръба проба

haul off machine.jpg

Извадете машината


cutting machine.jpg

Съчленена машина


winder.jpg

едно навиване

Основни технически спецификации:

规格 pe.png

Техническите данни в текста са само за справка

Характеристика:

Добри хигиенни свойства: PE тръбата не добавя стабилизатор на тежки метални соли по време на преработката, материалът е нетоксичен, няма мазнини, няма заразени бактерии и се решава добре вторичното замърсяване на градската питейна вода.

Отлична корозионна устойчивост: В допълнение към няколко силни окислители, тя може да устои на ерозията на различни химически среди; няма електрохимична корозия.

Дълъг експлоатационен живот: PE тръбите могат безопасно да се използват повече от 50 години при определени температури и налягане.

Добра устойчивост на удар: PE тръбата има добра здравина, висока якост на удара и тежкият материал директно натиска тръбата без да причини пукнатина на тръбата.

Надеждна свързваща производителност: Якостта на топлинното сливане или електрофузионния интерфейс на PE тръбата е по-висока от тази на тръбното тяло и съединението няма да бъде разглобено поради движението на почвата или натоварването натоварване.

Добра конструктивна производителност: леко качество на тръбопровода, прост процес на заваряване, удобна конструкция и ниски инженерни разходи.

Свързване на тръбопровод:

Електрозаваряване: Използва се специална електрическа заваръчна машина за свързване на прави тръби и прави тръби, прави тръби и тръбни фитинги. Обикновено се използва за тръби под 160 мм.

Горещо топло съединително съединение: Свързано е със специална тръба за заваряване, която обикновено се използва за тръби с дължина над 160 мм.

Съединение от стомана-пластмаса: Може да се свърже чрез фланец, винтова резба и други методи.

За да се улесни изграждането и да се осигури качеството на строителството, трябва да се подготвят и подходящи инструменти.

Област на приложение на тръбата PE:

■ Система за градска водопроводна мрежа.

■ Тръбопроводи за градска и селска питейна вода.

■ Тръбопроводи за градски канализации.

■ Тръбопроводи за фураж и течности за химически, химически влакна, храни, горско стопанство, печат и боядисване, фармацевтични продукти, лека промишленост, хартия и металургия.

■ Селскостопански напоителни тръбопроводи.

■ Пощенски и телекомуникационни линии, ръкави за защита на захранващия кабел.

■ Тръбопровод за минни разтвори.

Ако е необходимо, можем да конфигурираме комплект оборудване за Вашата PE тръбопроводна линия според Вашата молба.

Уеб адрес : www.jinbeiextruder.com

мейл: sales2@jbd-china.com

WhatsApp: 86-17862230696

Ако проверявате Китай тръба производствена линия с екструдер плесен, цена, цена, за продажба или PDF, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние сме един от водещите производители и доставчици.
Hot Tags: на тръба производствена линия с екструдер плесен, Китай, производители, доставчици, фабрика, pdf, цена, цена, за продажба
Свързани продукти