Email:sales@jinbeiextruder.com Кингдао Jeebo Машини Ко ООД

Кингдао Jeebo Машини Ко ООД

Продуктова категория
Свържете се с нас

Кингдао Jeebo Машини Ко ООД

Добави: No.15, Гуандун Road, Beiguan Индустриален парк, Jiaozhou Сити, Кингдао, Китай

Тел: + 86-532-82287388

Представительство в РФ: (423) 249-22-82

Мобилен: + 86-13792822973 (налични са наличните данни)

Мобилен: + 86-13793207543 (whatsapp на разположение)

Електронна поща: sales@jinbeiextruder.com

Линия за производство на опаковъчни ленти за PET

Линия за производство на опаковъчни ленти за PET

Единична винтова или двойна винтова техника за опция в зависимост от изискванията. За производството могат да се използват 100% рециклирани люспи. Дори пластифициране и стабилно екструдиране с PC автоматичен контрол за цялата линия. Дозиращата помпа осигурява постоянно и стабилно производство. Филтърът с двойни колони с четири работни позиции може ефективно да се отърве от ефективността. Единична каишка или двойна каишка за опция.

Chat Now
Product Details

ПЕТ опаковъчна лента производствена линия

  PET лентата за опаковане, известна още като PET пластмасова стоманена опаковка (пластмасов стоманен опаковъчен пояс), е полиестерна опаковъчна лента с ПЕТ като основна суровина чрез екструзионно едноосово разтягане. PET лентата за опаковане е най-популярният алтернативен стоманен пояс, стоманена тел и тежкотоварни автомобили в света. PP опаковки с нови екологични опаковъчни материали. От 2002 г. насам търсенето на китайски касети за PET опаковки нараства с годишен темп от 500%. Сега тя се използва широко в дърво, хартия, стомана, алуминиеви слитъци, стоманени тръби, профили, стъкло, строителни материали, керамика, електрически уреди, метални изделия, тютюн, химически влакна, памук и други индустрии. Появата е прозрачна, непрозрачна след добавяне на добавки, увеличаващи вискозитета, и повърхността е гладка или има призматичен модел.

打包 带 4.jpg

Основна спецификация на техниката

Обхват на ширината на лентата

6-32mm

Скорост на производствената линия

120 м / мин * 2

Пропорционално съотношение

4-6

Макс. продукция

200кг / ч

Техническите данни в текста са само за справка.

Цялата производствена линия включва:

Сушилня и подаващо устройство ---- Паралелен двушнеков екструдер ---- Преобразовател / матрица ---- Повдигаща машина за сушене на резервоари за вода ---- Първа машина за изтегляне ---- Отоплителна кутия ---- Втора машина за изтегляне - - Трета машина за рязане ---- Отоплителна кутия ---- По-нататък изтегляща машина ---- Температура на кутията ---- Прекъсване на машината ---- Режеща машина


Характеристика

(1) Той има силна якост на опън и има както устойчивост на опън като стоманена лента, така и пластичност, която може да устои на удара и може да осигури безопасността на транспорта на продукта.

(2) Удължаването е малко, удължението е само една шеста от полипропиленовата лента и може да поддържа напрежението за дълго време.

(3) Устойчивост на висока температура, точка на топене 260 градуса, без деформация под 120 градуса.

(4) Безопасността е добра и няма стоманена корозия, която да замърсява засегнатите предмети.

(5) Икономическите ползи са добри. Дължината на 1 тона PET лента е равна на 6 тона стоманена лента, а цената на единица за един метър е с повече от 40% по-ниска от стоманената лента, което може да намали разходите за потребителите.

Видеото се отнася до: https://youtu.be/uwQU_9rlUm0


Уеб адрес : www.jinbeiextruder.com

Е-мейл: sales2@jbd-china.com

Ако проверявате Китай за домашни любимци опаковъчна линия производствена линия, цена, цена, за продажба или PDF, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние сме един от водещите производители и доставчици.
Hot Tags: за домашни любимци опаковане колан производствена линия,, Китай, производители, доставчици, фабрика, pdf, цена, цена, за продажба
Свързани продукти